Top
WioletArt Pe Scurt

Conceptul WioletArt

WioletArt este locul în care eu însămi mă regăsesc mai motivată și mai dornică de viață, este un pic de violet în ceea ce este, de obicei, alb sau negru, este un proiect prin care vreau să inspir oamenii să-și coloreze viața, dăruind puțin din sufletul meu vesel.
WioletArt este locul unde vă înveseliți ziua!

Un pic de mine în WioletArt

Sunt Violeta Vasile, o femeie puternică și sensibilă, deopotrivă, care prețuiește frumosul din oameni și adevărul, mai tot timpul veselă, care îi ajută cu drag pe ceilalți și găsește soluții la aproape orice pare imposibil la prima vedere.
Sunt soția bărbatului la care dintotdeauna am visat, mama unei minuni de aproape 3 ani, fiica celor mai speciali oameni dintre aceia pe care i-aș fi putut avea ca părinți, sora celei mai raționale și, în același timp, copilăroase ființe pe care o cunosc.

Îmi place să râd cât de mult mă ține stomacul și să petrec timp cu familia.
Ei sunt cei care mă susțin în tot ceea ce fac, soțul meu este cel care mă încurajează în toate și-mi dă și multe alte idei la care să mă gândesc, iar băiețelul nostru, Sebastian, este cel care mă inspiră și care a dat un alt sens vieții mele, mai orientat spre bucuria de a trăi. Activez într-o companie din domeniul financiar, mediu în care de altfel sunt încă din 2004, la puțin timp după ce mi-am început activitatea profesională. Lucrez cu cifre, dar, cel mai mult, cu oameni. Din fericire!

Pe lângă job, în viața de zi cu zi, am mai multe pasiuni și visuri, la care creionez de ceva timp și pe care perioada de maternitate le-a accelerat într-un mod uimitor.
Una dintre pasiuni este fotografia, care, indirect, a contribuit la crearea Calendarului perpetuu si a Agendei 2022, iar unul dintre visuri este să construiesc o platformă cu conținut educațional.
Vreau să pot fi un contributor important în acest sector vast, cel educațional, cu proiecte dedicate copiilor și adulților, dornici oricând de autocunoaștere și dezvoltare personală.
Într-o formă sau alta, mai devreme sau mai târziu, cei mai mulți dintre cei care mă cunosc, îmi spun că îi inspir, îi motivez și le dau energie să-și împlinească visurile.
Această parte din mine este cea pe care am sădit-o în WioletArt si pe care o îngrijesc cu un strop de răbdare și mult suflet, ca pe toate orhideele mele multicolore și speciale.

Despre WioletArt

și Violeta

Violeta este culoarea din WioletArt, unul dintre proiectele mele de suflet. A durat nouă luni să îl transform din vis în realitate, deci aș putea spune că este copilul meu mai mic. Voi, cei care mă cunoașteți, știți că mă prezint rar și că mă laud puțin cu ceea ce fac.
În toată viața mea de până acum, am avut cel puțin două activități în paralel. Anul acesta împlinesc 20 de ani de când muncesc ?! Mai calculez o dată. Da, atâția sunt.

La 19 ani, eram ghidul primei mele serii de copii, am fost învățătoarea lor pentru 2 ani, la 25, după facultate, eram masterand la două Facultăți din București și deja făcusem pasul spre primul meu job, din domeniul financiar, în care profesez și astăzi, iar la 36, am intrat în cea mai frumoasă experiență a mea de până acum, aceea de a fi mamă.

Dincolo de multele realizări profesionale, de experiențele în care am învățat și am crescut, de oamenii minunați pe care i-am cunoscut sau îi întâlnesc în fiecare zi, este ceva ce mă face să caut mai mult, să vreau mai mult, să-mi descopăr sensul și locul. Fac multe și le fac cu pasiune, ținând cont de cele mai mici detalii. Pun un strop de energie bună și un zâmbet, că nu strică niciodată.
Îmi doresc să fiu un om mai bun și încerc să fac doar bine în jur. De cele mai multe ori, îmi și iese.

Am încredere în oameni și cred că toți sunt buni, iar fiecare primește ce oferă și, mai ales, ce-și oferă.
Știu că viața ne oferă ceea ce avem nevoie, exact când trebuie, chiar dacă noi ne încăpățânăm să vrem altceva, acum, repede.

Despre WioletArt

Cum a început?

WioletArt a apărut datorită lui Sebastian, care a venit în viața mea cu multă creativitate și cu energia de a-mi împlini multe dintre visurile care aveau doar formă de gânduri.
De când am devenit mamă, am început să am tot felul de preocupări care să mă mențină activă.

Această pauză, concediul de maternitate, a venit la pachet cu multe plusuri, dar și cu momente mai inactive, eu fiind obișnuită să fiu implicată în tot felul de proiecte, cu deadline-uri strânse, cu multe ore consumate și cu energia turată la maxim, în fiecare zi.
Când ai un copil, ritmul este alert, însă atenția se îndreaptă spre el, spre creșterea, dezvoltarea și educația lui. Deși i-am dedicat cea mai mare parte din timp lui Sebastian, am simțit nevoia să diversific activitățile și așa mi-am dat seama că vreau să fac ceva legat de pasiunile mele, să creez.

WioletArt a apărut natural, după ce am publicat calendarul și am tipărit agenda, din dorința de a împărtăși cu voi, toți, frumosul din lucruri simple, în imagini colorate și citate motivante.

Despre WioletArt

Şi de ce?

Perioada de maternitate a fost pentru mine un motiv să mă descopăr altfel, să vreau mai mult din ceea ce îmi aduce bucurie și m-a ajutat să am mai mult timp pentru mine și cei dragi. Am fost în cea mai relaxată perioadă, m-am bucurat și mai mult de lucrurile simple, am citit, am stat în natură și, pas cu pas, gând cu gând, am început să dau viață conceptului WioletArt.

WioletArt este despre gânduri pozitive în fiecare zi, despre un mindset orientat spre sensibil și frumos, despre a ne creiona viața așa cum simțim și cum ne dorim să trăim, noi pentru noi. WioletArt nu este doar despre lucruri pozitive și zen, este, poate, mai degrabă, despre măiestria de a lua părțile bune din fiecare lucru pe care îl întâlnim, despre dorința de a reuși învățând din experiențe, despre motivație și ambiție, despre atitudine și încredere, despre oameni, despre inspirație și pasiune, despre emoții și bucurie.

Când am creat WioletArt, mi-am dorit să bucur prin imagini și cuvinte cât mai mulți dintre cei cu care voi ajunge să interacționez.
Scopul meu este să arăt că puțin violet transformă tabloul vieții fiecăruia, că depinde de noi să fim veseli în loc să fim mai mereu triști, să luăm din fiecare lucru ceea ce avem nevoie pentru noi, iar restul să le lăsăm să treacă.
Aici, vei găsi, mereu, pasiunea mea pentru fotografie și scris, transpusă în diverse obiecte pe care le creez, special, ca să-ți însenineze fiecare zi și să-ți bucure sufletul.

You don't have permission to register

Reset Password