Top

Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

 

Acest document cuprinde informațiile despre datele personale prelucrate de Arcadia Shop SRL, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J32/175/2018, cod unic de înregistrare 38713907, cu sediul în localitatea Siliștea Snagovului, strada Pescari, nr. 95, birou nr.1, județ Ilfov,  în calitate de Operator al datelor personale pe care dumneavoastră (în calitate de Persoană Vizată) ni le furnizați, pentru activitatea de comerț electronic, prin intermediul site-ului https://wioletart.com.

CE INFORMAȚII COLECTĂM?

Activitățile de colectare și prelucrare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

Arcadia Shop SRL prelucrează următoarele informații: numele si prenumele, adrese, numărul de telefon, adresa de email, adresa IP, comportamentul pe site-ul https://wioletart.com (doar dacă v-ați exprimat consimțământul în acest sens), interesele dumneavoastră.

DE CE AVEM NEVOIE DE ACESTE DATE?

Avem nevoie de aceste date pentru a vă furniza următoarele servicii:

 • Numele, prenumele, adresa și numărul de telefon pentru a factura și livra produsele și serviciile comandate de dumneavoastră. Livrarea se poate face prin mijloace proprii sau prin companii de curierat avizate de noi.
 • Adresa de email și numărul de telefon pentru a vă ține la curent cu statusul comenzii dumneavoastră, atat din partea com, cât și prin intermediul companiilor de curierat avizate de noi. Adresa de email (daca v-ați abonat la newsletter și ați confirmat abonarea prin email), pentru a vă trimite oferte generale și personalizate ale wioletart.com.
 • comcolectează informații demografice, cum ar fi: codul poștal, vârsta, sexul, interesele dumneavoastră, pentru a personaliza mesajele trimise dumneavoastră și/ sau conținutul site-ului wioletart.com, pentru a spori relevanța mesajelor comerciale prin gruparea în funcție de criterii demografice și de preferințe.
 • Crearea contului dumneavoastră pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal. comprimește și, de asemenea, înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa IP a dumneavoastră, în scopul de a spori securitatea datelor și a evita cazurile de acces cu rea intenție a site-ului sau serviciilor wioletart.com.
 • informații directe despre paginile vizitate și acțiunile realizate în site-ul com, prin intermediul informațiilor din sesiunea browser-ului sau cookies, inclusiv informații cum ar fi:
  • pagina sursă de unde provine vizita
  • adresa IP a vizitatorului
  • diverse acțiuni întreprinse în pagină (adaugă la favorite, votează etc) și rezultatul acestora
  • comentarii publicate pe site
  • informații furnizate prin intermediul formularelor din paginile site-ului
  • termeni de căutare utilizați în site

CE FACEM CU ACESTE INFORMAȚII?

Stocarea datelor se face în România, la sediul de lucru sau la furnizori agreați, în baza unor contracte de servicii.

Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice, conform prevederilor legale sau bunei-credințe, dacă:

(a) e prevăzut într-o dispoziție legală;
(b) protejează drepturile companiei Arcadia Shop SRL sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
(d) protejează siguranța individului sau siguranța publică;
(e) aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.

Dupa caz, datele dumneavoastră personale pot fi împărtășite cu anumiți furnizori agreați (curier rapid, servicii poștale, servicii folosite de wioletart.com în vederea efectuării operațiunilor de livrare, plată, procesare a comenzii, scopuri comerciale și de marketing, etc).

În cazul în care vor apărea situațiile mentionate mai jos, veți fi anunțat(ă) prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul wioletart.com.

 • în cazul în care activitățile dumneavoastră contravin termenilor și condițiilor statuate de comsau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;
 • în cazul în care Arcadia Shop SRL fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie, iar baza de date e transferată noului operator.
 • în cazul în care Arcadia Shop SRL devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței.

CȂT TIMP LE PĂSTRĂM?

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul wioletart.com, plus cinci ani de la finalizarea prestării serviciului.

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale, pentru care există alt termen de păstrare), iar informații cu caracter nepersonal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea participantului vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat  în scopuri de strategie.

În cazul în care v-ați exprimat consimțământul pentru a vi se transmite newsletter, adresa dumneavoastră de email va fi păstrată până veți alege să vă dezabonați. Dezabonarea se va putea face prin accesarea link-ului existent în fiecare newsletter.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?

Dacă în orice moment, participantul consideră că orice date personale, pe care Arcadia Shop SRL le deține, sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse.

În cazul în care doriți să formulați o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, vă rugăm să ne contactați prin email la arcadiashop100@gmail.com sau hello@wioletart.com. O persoană responsabilă va investiga plângerea și va lua legătura cu dumneavoastră pentru a rezolva problema semnalată.

Dacă, în continuare, considerați că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și puteți formula o plângere către aceasta.

You don't have permission to register

Reset Password