Top

Magazin

Calendar Perpetuu

Prețul inițial a fost: 95,00 lei.Prețul curent este: 89,00 lei.

  • Este primul calendar perpetuu, publicat în România, care conţine fotografii și texte proprii, exclusiv ale autoarei. Este un calendar perpetuu, pentru că zilele lunii nu sunt asociate cu zilele săptămânii și, astfel, își păstrează valabilitatea de la an la an, fiind un cadou memorabil pentru tine și cei dragi.
  • Cuprinde 365 de texte motivante, inspirate, amuzante, câte unul pentru fiecare zi. Şi, toate, completează cu câte o fotografie captivantă, fiecare pagină din cele 365. Pe lângă acestea, calendarul mai conține o pagină unde poate fi scris un mesaj personalizat. Astfel, dacă nu îl cumperi pentru tine, ci vrei să îl oferi cadou cuiva drag, poți scrie aici câteva gânduri.
  • Fiecare pagină îți oferă, astfel, motive să începi fiecare zi cu un zâmbet și energie bună și să scrii o poveste nouă, a ta.
  • E făcut să stea pe noptieră sau pe birou, pentru a-ți aminti că fiecare zi este minunată și, în același timp, unică, și vine împachetat într-o cutie colorată.
- +
SKU: wio-azi Categorie:
Spread the love

Descriere

De ce un calendar perpetuu? Pentru că există o mulțime de calendare tradiționale de hârtie, care merită timpul tău. Cu toate acestea, chiar și cele mai bune au nevoie de înlocuire o dată pe an. Simți timpul într-un mod cu totul unic cu noul Calendar Perpetuu de la WioletArt. Combinând mesaje motivaționale cu un omagiu adus naturii, acest calendar te ajută să îmbrățișezi eternitatea.

Calendarele sunt un element care devine din ce în ce mai puțin răspândit în casele noastre, din cauza faptului că smartphone-urile și computerele sunt la mai puțin de un braț distanță și acestea sunt, de obicei, suficiente pentru a indica data. Este o soluție de moment, desigur, dar există exemple în care calitatea tangibilă strălucește și o poți găsi în acest produs unic. Cu siguranță, acesta este cazul acestui calendar perpetuu atrăgător și interactiv.

Pentru a funcționa așa cum ar trebui, acest calendar are nevoie de interacțiune umană. Ceva care este din ce în ce mai dificil într-o eră din ce în ce mai tehnologizată. Este esențial în a ne îndepărta atenția de la ecranele computerelor și smartphone-urilor și a reveni înapoi, în lumea fizică, reală. Cei care caută motivație și unicitate, cu siguranță le vor găsi în acest produs.

Cine ne recomandă? Marina Bliderișanu, sufletul minunat din spatele „Un soi de blog”, descrie conceptul WioletArt într-o formă inedită, combinând ideea conceptului cu utilitatea produselor.  

Informații suplimentare

Tip produs

Calendar perpetuu cu mesaje motivaționale

Limba

Română

Legatură

Spiră metalică (neagră)

Număr file

185

Material

Hârtie 130 g (file), mucava de 2,5 mm, cașerată, soft touch (suport)

Dimensiuni

11 x 13 (cm) – filă, 14 x 16 (cm) – suport format finit

Copertă

Carton 300 g, plastifiat soft touch, colorată

You don't have permission to register

Reset Password