Top

Magazin

Tablou cu pietre și mesaje motivaționale

145,00 lei

Când vine vorba de amenajarea casei sau a spațiului de lucru, oricât de creativ ești, tablourile fac, parcă, decorul complet. Dacă atunci când cumperi un cadou pentru tine, pare simplu, atunci când ești în căutarea unui cadou special, este necesar să te străduiești un pic, nu e așa?

Tablourile pot fi cadouri nemaipomenite pentru oamenii dragi din viața ta, întrucât trezesc un sentiment de calm și echilibru, de durabilitate și esență, sunt mai impersonale și, în același timp, pot fi personalizate, aduc un zâmbet larg pe fața oricui și vor ocupa un loc de cinste în locuința sau biroul acelei persoane dragi.

 

De ce pietre și elemente naturale? Pentru că suntem parte din natura care ne înconjoară și de care ne-am îndepărtat, tot mai mult, în ultima perioadă. Pentru că vrem să nu uităm cine suntem, iar pietrele sunt printre cele mai rezistente dintre elementele naturale.

De ce mesaje motivaționale? Pentru a te impulsiona, bucura, umple de energie sau motiva ori de câte ori vezi tabloul pe birou sau pe perete. Sau, dacă te gândești să-l oferi cadou, pentru a face o bucurie unui om drag sau unui partener valoros.

- +
SKU: wio-pix-1 Categorie:
Spread the love

Informații suplimentare

Modele

Emoție în două cuvinte: Te iubesc, Să împarți bucurie este magie, Putem avea puțin din orice. Dar, neapărat, multă iubire

Precomenzi

Dacă nu se află în stoc, produsul se realizează la comandă, iar execuția durează 1-2 zile.

Tip produs

Tablou cu ramă de lemn, de culoare alb sau negru.
Este prevăzut cu suport de așezat pe birou sau de prins pe perete și vine împachetat în cutie albă.

Dimensiuni ramă

29x23x6 cm

Materiale

hârtie albă, materiale naturale ca pietre, lemn, alte materiale naturale. Toate pietrele sunt lăcuite sau, după caz, scrise și pictate manual.

You don't have permission to register

Reset Password