Top

Magazin

Pix din lemn personalizat, în cutie din lemn personalizată

45,00 lei

Pixul este, de departe, cel mai utilizat obiect din lume. Colorat sau transparent, de plastic, de lemn sau de metal, acest instrument de scris a schimbat omenirea. Chiar dacă este un obiect cunoscut de oricine, povestea pixului nu este atât de renumită. 10 iunie 1943 a fost data în care pixul modern și-a făcut apariția în viața noastră, iar, în România, în anul 1946. Astăzi, pe tot globul, se vând circa 125 de pixuri pe secundă.

 

Dacă ți-am trezit interesul asupra acestui obiect care pare banal, dar este, totuși, atât de necesar, ți-am pregătit și o serie de sfaturi pentru când vei alege un pix:

  • Să fie un pix simplu, clasic ce poate fi folosit în orice clipă.
  • Alege un pix cu mecanism, gata de utilizare la o simplă apăsare și vei uita de grija capacului ce se pierde fără să-ți dai seama. Ergonomic și practic, pixul cu mecanism poate fi depozitat oriunde fără grija că poate provoca pete.
  • Alege un pix care să te reprezinte. Chiar dacă poate părea un obiect banal și insesizabil, pixul utilizat de tine poate transmite celor din jur detalii importante despre personalitatea ta.
- +
SKU: wio-pix Categorie:
Spread the love

Informații suplimentare

Modele

Trăiește-ți prezentul!, Când ai visuri, ai totul, #DRIVEyourHEART, Emoție în două cuvinte: te iubesc!

Dimensiuni:

13,2 x 1 cm (pix) și 16,5 x 2,7 x 2 cm (cutie)

Detalii

• Pix din lemn de fag, cu vârf și grip din oțel inoxidabil și mină albastră.
• Cutie din lemn personalizată, prin gravură laser, cu o inimă sau cu păpădii zburând, în funcție de model.

You don't have permission to register

Reset Password