Top

Magazin

Calendar de birou 2023 cu suport de lemn

95,00 lei

  • Calendarul de birou pentru anul 2023, cu suport de lemn natural, este personalizat cu 12 fotografii și mesaje motivaționale WioletArt.
    • Cele 12 fotografii sunt reprezentative pentru fiecare anotimp, sunt peisaje sau locuri care să te binedispună și să-ți creeze dorința de a evada în locul tău preferat.
    • Cele 12 citate motivaționale sunt alese special ca să te inspire și să fie acel aha, la care să reflectezi în fiecare lună din 2023.
    • Filele sunt create în așa fel încât fotografia să fie decupată și așezată în rama foto și, astfel, la finalul anului, să ai 12 mini-tablouri, care să-ți înfrumusețeze biroul sau colțul preferat din casă.

Stoc epuizat

SKU: wio-azi-2023 Categorie:
Spread the love

Descriere

Calendarele anuale cu suport de lemn sunt cadourile ideale de Crăciun sau pentru sărbatorile care vin. Pot fi cumpărate ca un cadou de Secret Santa pentru colegii de la birou sau oferite prietenilor tăi. Sunt ideale pentru cadouri corporate, pentru parteneri, clienți sau angajați.

Acest calendar este primul care deschide colecția calendarelor anuale WioletArt.

Este realizat, exclusiv pentru WioletArt, de către Phoenix Studio și conține fotografii specifice anotimpurilor, care te vor trimite cu gândul la locul tău preferat din fiecare vacanță pe care ai făcut-o.

Este acel tip de obiect de pe birou care îți bucură privirea și care te umple de energie, de câte ori îl privești. Te ajută să oprești timpul în loc pentru câteva secunde, să-ți iei o pauză de inspirație și voie bună!

Informații suplimentare

Dimensiuni

13 x 18 cm (file); 15 x 6 x 2 cm (suport lemn)

Număr file

13 (12 file + coperta)

Materiale

hârtie foto ultra premium Satin 270 g (file), carton 300 g (suport spate), lemn (suport de birou), cutie din carton

You don't have permission to register

Reset Password