Top
Image Alt
biagiotti blog

WioletArt

Știi când ești în echilibru pe un scaun cu trei picioare?

➡️ În ultimele luni, ai făcut ce îți place și ești mulțumit(ă) de ceea ce ai?

➡️ Dacă te gândești la săptămâna care se încheie, te-ai simțit în echilibru?

De foarte multe ori, în ultimii ani, mi se spune foarte des, că am acel echilibru și forță interioară să pun lucrurile în mișcare și că asta se vede în tot ce fac în multe planuri din viața mea.

⏹ Ne-am mutat la casă, un proiect pe care l-am dus la final pe cont propriu (fizic, e clar, aproape exclusiv soțul meu 🙃).

⏹ Reușesc să duc în paralel rolul de angajat în corporație și pe cel de antreprenor la început de drum.

⏹ Petrec mult timp cu Sebastian, zilnic după ce revine de la grădiniță și în weekend-uri, aproape toate suntem împreună (doar cu câteva excepții, când este la bunici).

⏹ Facem vacanțe și ieșiri noi, cât de mult și des putem.

⏹ Îmi place să ajut oamenii pe care îi aleg să vină în viața mea.

Și ar mai fi alte câteva proiecte pe listă, care se întâmplă, nu doar la care mă gândesc.

Le spun ca să înțelegi de ce sunt în echilibru eu, pe scaunul meu cu 3 picioare.
Toate activitățile astea îmi plac. Toate îmi aduc ceva: energie, împlinire, conectare de calitate cu oamenii dragi și cu mulți oameni care mă inspiră, bani.

Nu l-am găsit simplu, asta vreau să știi de la început. Mulți ani, am muncit și am dăruit parte din timpul și energia mea până într-o zi când am realizat că fie muncesc pentru a-mi îndeplini visurile, fie voi munci pentru a îndeplini visurile altora.

Și pentru că, uneori, avem nevoie de alții să ne trezească, așa s-a întâmplat și la mine, în primăvara anului 2021. Despre asta, sigur voi scrie cândva, întrucât este povestea care mi-a arătat scopul și care m-a ajutat să evoluez spiritual foarte mult.

Se zice că venim pe acest pământ, să evoluăm și că provocările pe care le primim au doar acest rol, să ne ajute să evoluăm, ne dau ocazia să facem lucrurile diferit față de ce știm deja să facem când ne naștem.

Îi mulțumesc Universului, în fiecare zi, că m-a ajutat să-mi văd calea și, mai mult, m-a ajutat să fiu bine cu mine. 🙏
Când am fost în dezechilibru, asta a lipsit, starea mea de bine.

calendar perpetuu cu citate motivationaleCe știu este că atunci când te cunoști pe tine, știi singur(ă) când se defectează busola care indică echilibrul.

Când vibrațiile noastre devin joase, atunci echilibrul scade. Despre cauzele care ne duc acolo, vorbim mult, e clar.
Poți să-ți crești vibrația cu rutină zilnică, făcând ceva ce-ți place foarte mult și, pe cât posibil, să nu permiți nimănui să-ți pună jos energia.

Eu am o rutină zilnică, o știi deja: în fiecare dimineață, deschid calendarul perpetuu, citesc mesajul zilei, mă încarc din energia lui și las mintea liberă pentru câteva secunde, să-și găsească singură calea.

Ziua mea de azi a început așa:

Ne naștem în noi cu o clepsidră. Timpul este în noi și îl simțim, așa cum îl petrecem. (extras din Calendarul Perpetuu / 3 septembrie)

Îți mulțumesc că ești aici și citești acest articol!

Spread the love

Comments

  • septembrie 11, 2023

    Anisoara Rosu

    Inspiratie multa iti doresc!

Sorry, the comment form is closed at this time.

You don't have permission to register

Reset Password